De Klussenier Bjorn Callens
De Klussenier Bjorn Callens

Beverenstraat 14
8540 Deerlijk

Dien uw offerte-aanvraag in   

056 49 92 68
0472 58 00 75
b.callens@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0646.751.458

Even voorstellen

Mag ik me even voorstellen? Ik ben De Klussenier Bjorn Callens uit Deerlijk. Woont u in Deerlijk of de regio Kortrijk en Oudenaarde, dan ben ik u graag van dienst met alles op het gebied van renovaties en (ver)bouwen. 

Vanaf het behalen van opleidingen in de elektriciteit, schilder-, en metselwerk  ben ik werkzaam in de bouw en renovatie. Ik heb jarenlange beroepsmatige ervaring doordat ik in het schilder en decoratiebedrijf van mijn vader heb gewerkt. Daar was ik ook verantwoordelijk voor diverse andere renovaties. Naast mijn werk heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd voor familie en vrienden. Zo heb ik inmiddels al mijn 2de woning compleet gerenoveerd en daarna verkocht. Recent kocht ik mijn derde woning aan die ik ook weer helemaal zelf zal gaan renoveren helemaal naar onze wensen. 

Omdat renoveren en (ver)bouwen mijn passie is, heb ik besloten mijn eigen renovatiebedrijf te starten als De Klussenier Bjorn Callens. Dit bedrijf run ik vanuit mijn woonplaats in Deerlijk. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor renovatie, onderhoud en verbouwen in Deerlijk of regio Kortrijk en Oudenaarde? Neem dan gerust contact op. 

Wat ik voor u kan betekenen? U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden in en rond uw woning. U kunt hierbij denken aan renovatie van een badkamer of keuken. schilderwerk, isoleren en verbouwen van een zolder naar een moderne bewoonbare loft of extra (slaap) kamer(s). Ook voor kleinere werken waarvoor je niet gemakkelijk nog een vakman vindt, kunt u bij mij terecht. 

Als professionele veelzijdig vakman mag u van mij deskundig advies en degelijk vakwerk verwachten voor een eerlijke en marktconforme prijs. Ik verzorg uw renovaties van A tot Z inclusief de aankoop van materialen. Bij grotere projecten ondervindt u voordeel doordat ik eenvoudig mijn collega Klusseniers in de omgeving kan inschakelen. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de geleverde werken. 

Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik maak graag een vrijblijvende afspraak en kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Met vriendelijke groeten,
De Klussenier Bjorn Callens.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...